10 Dating Tips Voor Vrouwen Die Je Zou Moeten Weten in 2022

updated: 05-2022


Hier zijn 10 simpele datingtips voor vrouwen die elke vrouw zou moeten weten als ze een leuke man willen daten en succes willen hebben op de eerste date.

Ik geef toe, een eerste date kan best wel spannend zijn.

Op het eerste gezicht zijn er ontzettend veel dingen die je in overweging moet nemen bij die ene romantische date waar je zo lang op hebt gewacht. Waarheen? Als het herfst of winter is, nog steeds buiten of liever binnen? Overdag of in de avond? Wat zijn in vredesnaam gespreksonderwerpen voor een eerste date? Wat is de juiste lichaamstaal?

Kortom, een handjevol date tips voor vrouwen zou niet verkeerd zijn.

In al die jaren waarin ik datingtips voor vrouwen heb gegeven, zijn er een paar datingtips die er echt uitsprongen. Daarom heb ik 7 beste datingtips voor je geselecteerd en zal ik ze samen met jou gaan behandelen.

Want zeg nou zelf: wie wil er nou niet schitteren op een eerste, tweede of zelfs derde date?

1. De 1e date tip die ik je mee ga geven is: Probeer zo veel mogelijk verschillende mannen uit. Dit is een van de dating tips die vaak niet serieus wordt genomen, maar tegelijkertijd behoort tot de categorie hele belangrijke datingtips. Het is namelijk zo dat voordat je echt kan weten wat voor type man bij jou past, je eerst een paar moet β€˜passen’. Doe eens gek en geef mannen die normaalgesproken geen kans bij je zouden krijgen wel een.

2. Uiteraard moet je ook weer niet te makkelijk zijn. De volgde tip is niet een die alleen in de categorie 1e date tips valt. Het is een tip voor daten en relaties tegelijk. Laat mannen moeite voor je doen. Laat ze s avonds, bij slecht weer letterlijk door de regen voor je gaan. Op het moment dat een man moeite doet voor iets, hecht hij daar veel meer waarde aan.

3. De derde uit onze top zeven date tips voor vrouwen heeft weer een klein beetje meer te maken met jou. Ze je ego aan de kant. Misschien heb je ooit wel eens tegen jezelf gezegd dat je niet aan speeddating, lexa of Tinder gaat doen omdat je niet zo wanhopig bent. Geloof me; hier is absoluut niks wanhopigs aan. Doe gewoon lekker je ding en ontmoet zo veel mogelijk mannen.

4. Hier is eentje van onze 2e date tips. Misschien zelfs van onze 3e date tips. Maar hoe dan ook: Wees kritisch na de 1e date. Op de 1e date kan je gewoon lekker je gang gaan en je vooral niet te druk maken. Wat betreft het vervolg, wil je wel een aantal dingen in overweging nemen. Dit is het moment om hem te screenen op dingen als humor, zelfvertrouwen en al het overige wat belangrijk voor jou is. Blijf niet te daten met een man die jou niet waard is.

5. Deze vijfde tip is niet gebruikelijk en is zeker een van onze originele dating tips. Wat er ook gebeurt: Houd altijd in je achterhoofd dat er nog zat mannen zijn. Als een man je slecht behandelt, stop met hem te daten. Er zijn miljoenen vrijgezelle mannen in ons landje, dus je hoeft je echt nergens zorgen over te maken. Verspil niet je kostbare tijd en energie aan iemand die niet bij je past.

6. Kom je dan een man tegen die jij wel ziet zitten? Dan komt deze zesde dating tip van pas: Laat mannen zich goed voelen over zichzelf. Er is niks wat een man fijner vindt dan een vrouw die hem respecteert en hem een echte man kan laten voelen. Natuurlijk mag je laten zien dat je slim bent en af en toe tegen gas kan geven. Graag zelfs. Maar wat je goed moet beseffen is dat je ons niet slecht over onszelf moet gaan laten voelen. Dat kunnen onze egootjes niet aan πŸ˜‰

7. De volgende in ons rijtje beste date tips is: Ga er van uit dat elke man aardig is en het beste met je voor heeft. Ik snap dat je soms in het verleden een nare ervaring hebt gehad, maar besef je goed dat wat er vroeger is gebeurd niet een projectie van de toekomst hoeft te zijn. Het grote gevaar hier van is namelijk dat je alle mannen gaat wantrouwen en dat vindt geen enkele man leuk. Je ontneemt jezelf de kans om verliefd te worden. Ik weet het klinkt heel tegenstrijdig, maar de echte leuke mannen filter je hierdoor uit en de foute mannen blijven er over.

Zo. Dit waren de date tips en nu weet je wat te doen op deze spannende eerste ontmoeting. Het maakt niet uit of je een alleenstaande moeder, een mannenverslinderaar of iemand bent die de eerste kus nog moet ervaren, deze date tips zijn zo krachtig dat elke vrouw er wat aan heeft. Dit zijn natuurlijk de 7 beste date tips vrouwen, maar we hebben er meer voor je. Ik heb de overige 20 date tips voor je uitgeschreven in de blog die je via deze link kan lezen:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Datingcoach Tim vertelt je op dit kanaal wat mannen willen. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.

Ga naar zijn website mannengeheim ( voor meer artikelen en video’s.