17 VERBLUFFENDE AMBACHTEN DIE JE JE NIET EENS KON VOORSTELLEN


GEWELDIGE KNUTSELIDEEËN EN SPEELGOED WAARVAN JE NIET DENKT DAT JE ZE THUIS KUNT MAKEN.

Wist je dat je je eigen DIY-gummen kunt maken met klei die lijkt op echt voedsel? Welnu, in deze video laat ik je zien hoe je het moet doen en veel andere knutselwerken die je graag zult proberen.
Ik laat je ook zien hoe je kegelen gebruikt – scheid ze in kleuren en pureer ze vervolgens in de blender. Daarna kunt u ze mengen met wat ijs, ze in een lege Pringles-container leggen en vervolgens uw eigen smakelijke ijs met Kegel-smaak maken.
Als je van Oreo-koekjes houdt, laat ik je zien hoe je polymeerklei en wat hete lijm gebruikt om een ​​mal te maken om je eigen Oreo-koekjes sleutelhangers te maken.
Je kunt tekenen met een stift op wat keukenfolie en er vervolgens water overheen gieten om je kleine doodle te laten liften. Vervolgens kun je rietjes gebruiken om het rond te laten vliegen en racegames spelen met je vrienden.

Tijdstempels:
1:19 – Schattige taartversieringen met snoep
2:44 – Leuk experiment met water en knikkers
3:58 – Hoe versier je saaie shirts met bladeren
5:13 – Briljante fan-hack
6:40 – DIY bounty lippenbalsem
7:33 – Briljante ambachten die je thuis kunt proberen
8:58 – Markeringsstempels
Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt op de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als men van plan is om te repliceren.

De volgende video kan activiteit bevatten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving wordt uitgevoerd. Gebruik uw oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om te repliceren.

——————————————–

Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen:

Music by Epidemic Sound:

Voorraad materialen (foto’s, videobeelden en andere):

m