21 COOLE EN EENVOUDIGE IDEEËN VOOR TELEFOONHOESJES


VOLLEDIG GEKKE TELEFOON CASE-IDEEËN

Als je moe bent van saaie telefoonhoesjes maar je dure telefoon wilt beschermen, laten we zien hoe je je mobiel kunt beschermen en hoe je kleurrijke en goedkope telefoonhoesjes kunt maken. Alle benodigdheden die u nodig hebt, zijn erg goedkoop en u kunt ze in elke handwerkwinkel vinden. Trouwens, het is een coole manier om je telefoon te personaliseren en iets unieks te maken. Wees slim en volg onze eenvoudige stapsgewijze tutorials!

Het eerste idee is echt gaaf! Laten we samen een vloeibare regenboogtelefoon maken! Je hebt een duidelijk telefoonhoesje nodig, 8 van de 10 heldere rietjes. Gebruik een schaar om rietjes te snijden die passen bij de grootte van uw telefoonhoes. Neem vervolgens een tang en een aansteker om het stro te verzegelen. Smelt de rietjes van één kant zoals je kunt zien in onze tutorial. Meng daarna water met voedselkleuring en gebruik de spuit om de rietjes te vullen. Vergeet niet wat ruimte in rietjes achter te laten. Wanneer de rietjes klaar zijn om één voor één rietje aan de telefoonbehuizing te lijmen.

Meisjes, je zult dol zijn op het volgende idee, vooral als je van flamingo’s houdt. Ik hou van ambachten en kunstwerken met flamingo’s en ben bereid om een ​​eenvoudige tutorial over hoe je een telefoonhoesje met flamingo maakt, te delen. Gebruik vilt om een ​​flamingo te maken en uit te knippen. Gebruik roze garen om een ​​pom-pom te maken en plak deze op de vilten flamingo. Laten drogen en dan de flamingo aan de hoes van de telefoon plakken.

Als een bonus vind je een tutorial over hoe je een telefoonhoesje kunt maken met een Galaxy-afdruk. Je kunt dit telefoonhoesje maken met nagellak! De benodigdheden die je nodig hebt, hebben een zwarte telefoonhoes, blauw, roze en glitter nagellak. Gebruik een spons en voeg vlekken toe in verschillende kleuren. Wees creatief en kijk naar een foto van de melkweg voor inspiratie! Schilder het afgewerkte product met glitter nagellak.

Timestamps:

00:19 Vloeibare regenboog telefoonhoes

01:02 Flamingo telefoonhoes

02:16 Telefoonhoesje met noedels

03:03 Squishy eiertelefoonhoes

04:59 Galaxy telefoonhoesje

——————————————–
5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound: /