26 Mode-kledingideeën Om Je Looks Te Transformeren


Trendy ideeën voor de zomer

Soms hebben we moeite om erachter te komen wat we aan moeten trekken tijdens een avondje uit. Een andere keer lijkt onze kleding versleten en ouderwets. Als je moeite hebt om outfitideeën te vinden die je leuk vindt, dan heb ik deze video voor je.
Ik laat je een aantal eenvoudige doe-het-zelf-hacks zien die je zullen helpen je kleding een tweede leven te geven. Ik laat ook zien hoe je een scheur in stof kunt repareren of het uiterlijk van een overhemd kunt veranderen om er een nieuw trendy item van te maken.
Voor degenen onder jullie die nog creatiever willen worden, probeer goedkope, vintage kleding te kopen bij een kringloopwinkel, haal je naaisetjes tevoorschijn en breng ze naar de modetrends van de zomer van 2020.
We hebben allemaal een shirt dat te saai of beschadigd is. Maar je kunt het er schattig en casual uit laten zien door er gaatjes in te maken met een perforator. Haal er dan een schoenveter doorheen. Of u kunt bleekmiddel gebruiken om uw kleding een kleurrijke en gedessineerde look te geven.
Kijk tot het einde, bekijk enkele stylingtips voor mannen en enkele alternatieve manieren om je kleding te dragen.

Tijdstempels:
0:09 – Leuke DIY zomerjurk
2:12 – Hoe een vintage jurk te recyclen
4:32 – Nieuwe manieren om gewone kleding te dragen
7:31 – Alternatieve manieren om kleding te dragen
10:32 – Hoe versier je je kleren met bleekmiddel
14:39 – Schattige puzzeloverhemddecoratie

Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren.

Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving – gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren.

——————————————–

Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen:

Music by Epidemic Sound:

Voorraad materialen (foto’s, videobeelden en andere):

m