27 GEMAKKELIJKE KLEDINGHACKS DIE U GEEN CENT KOSTEN


ONGELOOFLIJKE KLEDINGHACKS EN DOE-HET-ZELF-KLEDING DIE JE ZOU MOETEN PASSEN

Vandaag laat ik je zien hoe je jezelf een nieuwe stijl en modieuze look kunt geven zonder geld uit te geven. Het enige wat je hoeft te doen is je oude kleren een beetje veranderen in iets nieuws.
Jean-jassen zijn prachtig in de zomer, en als je een lange hebt, kun je hem tot een heel kort jasje knippen en hem voor de koffie dragen.
Maar ik heb weer een geweldige jeans-hack. Je kunt je jas versieren met wat textielverf en een uitgesneden sjabloon van je favoriete ontwerp. Je voegt het sjabloon toe aan je jas en gebruikt een spons, je tikt erin.
Rokken met patronen zijn niet langer in stijl, maar crop tops met patronen wel. Je kunt je rok dus dragen als een schattige crop top en je kunt vanaf de onderkant een lange streep knippen om je top romantische mouwen te geven.
Een andere geweldige manier om je kleding te versieren is met bleekmiddel. Je kunt een oude spijkerbroek en wat Q-tips nemen, de Q-tips in een bleekmiddel dopen en daarna op je jeans drukken – als ze drogen, zien ze eruit als lichtere stippen.

Tijdstempels:
0:07 – Hoe je spijkerjassen recyclen
2:54 – Van rok tot crop top
5:10 – Hoe versier je je spijkerbroek
5:54 – Hergebruik van herenkleding
8:15 – Leuke manieren om een ​​saai shirt te dragen
11:28 – Recycle een saai shirt
15:34 – Hoe een lang t-shirt in te korten

Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren.

Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving – gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren.

——————————————–

Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen:

Music by Epidemic Sound:

Voorraad materialen (foto’s, videobeelden en andere):

m