28 EENVOUDIGE EN LEUKE DOE-HET-ZELF-SPEELHUISJES DIE JE VANDAAG VOOR JE KINDEREN KUNT MAKEN in 2022

updated: 05-2022


BRILJANTE KARTONNEN AMBACHTEN

Elk kind wil een schattig huis om te spelen en te verbergen. Bovendien is het een heel mooie plek om speelgoed op te slaan en tijd door te brengen. Je kunt een ongelooflijke verzameling ambachten maken met behulp van karton. Karton is een goedkoop en perfect materiaal om te knutselen. Bekijk deze video en je zult veel ideeën vinden over het maken van schattige speelhuisjes waar alle kinderen dol op zullen zijn. Als er geen speciale knutselvaardigheden nodig zijn om iets ongelooflijks te creëren. Trouwens, je zult veel manieren vinden om een huis te decoreren, bijvoorbeeld met decoratiedocument. Als je geen kartonnen doos hebt, kun je van een tafel eenvoudig een speelhuisje maken.
Bovendien kun je een verzameling miniatuurmeubels maken voor peuters om mee te spelen. Ze zullen urenlang bezig zijn en een hele nieuwe wereld kunnen creëren. Mijn favoriete idee is om een wasmachine van karton te maken en je kunt ook een magnetron maken die zo schattig is. Je kunt dus een hele miniatuurkeuken maken in plaats van deze in een winkel te kopen. Je hebt karton, plakpapier, oude CD’s en stof nodig.
Een andere verzameling ideeën is hoe je voedsel kunt laten spelen van gewone dingen zoals garen, wijnkurken, sponzen en lege wc-rollen. Al deze items zijn een geweldige aanvulling op je miniatuurkeuken.
Verzamel eierdozen om meubels met je handen te maken. Laten we beginnen met een cool en creatief idee – poef gemaakt van eierdozen. Zoek een tutorial in onze video!

Timestamps:
00:01 Speelhuisjes voor peuters
02:27 Miniatuur kartonnen keuken
04:47 DIY Ottoman
05:36 Kartonnen magnetron
09:27 DIY Ruimtebesparend bed
——————————————–

5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound: /