3 STIFTEN SQUISHY CHALLENGE! || MeisjeDjamila in 2022

updated: 05-2022


Met 3 kleuren stiften die ik willekeurig uitkies MOET ik een squishy inkleuren. Het is echt super lastig, want je hebt weinig opties, maar toch probeer ik er iets heel erg leuks van de maken. Zo versier ik een donut, een eenhoorn en een ijsje, maar hoe zijn de kleurtjes voor deze leuke squishies? Dat is nog allemaal een raadsel, check de video snel om er achter te komen!

Vergeet niet te abonneren! Het is gratis en zo mis je mijn nieuwe videos niet.

✘ BUBBLEGUM
Mijn nieuwste single Bubblegum is nu uit! Bekijk ‘m hier:

✘ MERCHANDISE
Vanaf nu is er Djamila merch beschikbaar! Haal je petten, leggings, sokken, shirts en truien hier:
Voor outfit inspiratie:

☆ BELUISTER MIJN ALBUM “GIRL”:
SPOTIFY:
DEEZER:
iTUNES:
GOOGLE PLAY:
BOL.COM:
BOEK + ALBUM:
SUPER DELUXE FANBOX:

✘ SOCIAL MEDIA

http://www.facebook.com/meisjedjamila

Snapchat: DjamilaSnaps
Musical.ly: DjamilaLy

✘ ABOUT ME
Ik ben Djamila en ik ben een Nederlands meisje dat in Amerika woont. Ik maak graag videos over dingen die je normaal niet in Nederland kunt vinden, mocht dat nou een nieuwe trend zijn, een DIY, bepaald eten of reis vlogs. Ik ben altijd vrolijk en soms maak ik gekke gezichten. Iedere WOENSDAG, DONDERDAG, VRIJDAG en ZATERDAG kun je een nieuwe video vinden op mijn kanaal!
Als je mijn video’s leuk vindt, vergeet vooral niet te abonneren. Zo mis je mijn nieuwste uploads niet.

✘ DISCLAIMER
Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen.
Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar l