30 MODE-HACKS EN TIPS in 2022

updated: 05-2022


Ongelooflijke stylingtips om u te helpen er op uw best uit te zien

Goede outfitideeën zijn moeilijk te vinden. Soms laten we ons leiden door trends en kunnen we niet helder denken. En we hebben allemaal van die dagen dat aankleden als een hele klus voelt. Dus, om je te helpen de beste look te krijgen zonder een hoop kleding te kopen, deel ik enkele gloednieuwe stylingtips met je. Ik laat je ook elegante manieren zien om een ​​shirt te dragen en nog veel meer eenvoudige doe-het-zelf-kledingstukken die je graag probeert.
Als je oude kleren hebt liggen die onherstelbaar beschadigd zijn, laat ik je zien hoe je ze kunt knippen en hergebruiken tot iets nieuws.
Ik laat je ook een mooi decoratie-idee zien voor je kleding met textielverf en een vis!
Kijk tot het einde toe om enkele eenvoudige hacks voor kledingaanpassing te zien die je outfits naar de modetrends van 2020 zullen brengen.

Tijdstempels:
0:09 – Modieuze manieren om een ​​overhemd te dragen
5:37 – Geweldige kledingideeën die je moet proberen
8:57 – Hoe versier je je kleren met bleekmiddel
11:28 – Een leuk idee voor shirtdecoratie
15:25 – Verander een oud T-shirt in haarcrunchies

Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren.

Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving – gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren.

——————————————–

Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen:

Music by Epidemic Sound:

Voorraad materialen (foto’s, videobeelden en andere):

m