30 TERUG NAAR TRUCS EN TIPS VAN DE MIDDELBARE SCHOOL


TERUG NAAR SCHOOLHACKS EN DOE-HET-ZELFZAKEN DIE MAAR 5 MINUTEN DUREN

Nu alles weer normaal wordt en iedereen weer naar school en naar hun lessen gaat, wilde ik je een aantal briljante tips en trucs voor terug naar school laten zien die je leven zullen verbeteren.
In de eerste video-sectie laat ik je enkele hacks voor briefpapier zien om je tijdens de les te helpen. Je tape past bijvoorbeeld niet in je etui, verwijder het binnenste plastic en buig het een beetje.
Gooi uw lege deodorantcontainer niet weg, maak hem schoon en vul hem met stationaire lijm om hem in uw projecten te gebruiken.
Je kunt hete lijm gebruiken om een ​​etui in je rugzak te steken. Op deze manier kunt u uw potloden en stiften georganiseerd houden en voorkomen dat u ze verliest.
Ik laat je ook enkele briljante hacks zien waarmee je vals kunt spelen bij een test. Een daarvan is om je aantekeningen op een ballon te schrijven, leeg te laten lopen en dingen op je nagels over te brengen. Je kunt ook je aantekeningen op je benen schrijven met een pen en deze vervolgens bedekken met een soort concealer.

Tijdstempels:
0:07 – Briljante stationaire hacks
2:48 – Coole hacks voor je klas
5:07 – Truc met potloodschaafsel
6:15 – Hoe u uw schrijven kunt verbeteren
9:16 – Tricks tekenen
13:26 – Geweldige wiskundetrucs
16:14 – Hoe versier je je rugzak
Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt op de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als men van plan is om te repliceren.

De volgende video kan activiteit bevatten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving wordt uitgevoerd. Gebruik uw oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om te repliceren.

——————————————–

Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen:

Music by Epidemic Sound:

Voorraad materialen (foto’s, videobeelden en andere):

m