30 VALSSPELEN HACKS || HOE JE VALS SPEELT ALS EEN PROFESSIONAL


GENIALE BEDROG TRUCS DIE ALLEEN SLIMME MENSEN KUNNEN BEDENKEN

In deze video laat ik je een aantal coole ambachten en hacks zien die je kunt proberen om je leven gemakkelijker te maken. Ze zijn heel eenvoudig opnieuw te maken en handig wanneer u ze nodig heeft.
U kunt paperclips en wat dik papier gebruiken om uw eigen scheiders te maken voor uw spiraalnotitieblok.
Als je wat wiskundige vergelijkingen of constanten wilt kopiëren, maar je wilt niet betrapt worden. Je kunt ze schrijven in een donker glanzend notitieboek. Wanneer u het notitieboek kantelt, reflecteert het het licht en ziet u het duidelijk zonder dat het zichtbaar is voor de leraar.
Een andere geweldige truc is om een ​​colafles mee te nemen in de examenruimte en daar alles op te schrijven wat je nodig hebt. Je drinkt er gewoon van, draait het ondersteboven en schrijft op de fles. Elke keer dat je een antwoord nodig hebt, hoef je het alleen maar een beetje te kantelen.
Je kunt een paperclip gebruiken om je eigen telefoon te laten staan ​​om enkele ambachtelijke video’s van 5 minuten te bekijken.
Als je een slecht cijfer hebt gekregen op je test, kun je dit corrigeren met wat plakband. Plak het op de markering en trek het over met een potlood. De pen komt er meteen af ​​en in plaats daarvan kunt u uw merkteken toevoegen.

Tijdstempels:
0:07 – DIY-scheiders voor uw notebook
0:39 – Geweldige wiskundetruc
2:33 – Chalk lifehack
4:13 – DIY etui
6:39 – Valsspelen-hacks
8:37 – Hoe versier je je rugzak
11:43 – Wiskundige trucs om vermenigvuldiging te leren
12:57 – Muurstandaard voor je iPad
Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt op de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als men van plan is om te repliceren.

De volgende video kan activiteit bevatten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving wordt uitgevoerd. Gebruik uw oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om te repliceren.

——————————————–

Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen:

Music by Epidemic Sound:

Voorraad materialen (foto’s, videobeelden en andere):

m