31 FANTASTISCHE DIY AMBACHTEN DIE JE THUIS KUNT MAKEN


VREEMDE MAAR NUTTIGE AMBACHTEN

Hier is een ongelooflijke collectie van ambachten die u zal verrassen! Wist u dat u thuis coole muziekinstrumenten kunt maken?

Uw kind zal helemaal gek zijn op zelfgemaakte muziekinstrumenten gemaakt van een kom, siliconen handschoenen, rietjes en zelfs wortel! Volg onze tutorial over hoe je van een wortel een fluit kunt maken. Volg zorgvuldig onze tutorial! Maak maracas met behulp van een leeg Kinderei gevuld met bonen en rijst. Nog een geweldig idee voor kinderen is een gumball machine! Maak een leuke snoep of gumball machine door uw eigen handen of zelfs uw kinderen kunnen maken. Alles wat je nodig hebt is een kleine colafles, rode plastic bekers, lijm, pushpin. Dit leuke knutselproject dat in een paar minuten kan worden voltooid, bekijk onze tutorial!

We hebben een hele collectie schilderijtips om je leven te vergemakkelijken. Je hoeft geen ontwerper te zijn of speciale vaardigheden te hebben om je kamer in een paar stappen te vernieuwen. Onze projecten zijn zo eenvoudig dat het niet veel moeite kost om een kamer van uw droom te creëren. Recaulk een badkuip in een paar eenvoudige stappen: maak de ruimte schoon die je moet repareren, breng schilders tape aan onder en boven de strip. Breng een kraal kitpapier aan in de ruimte tussen de tape. Klaar!

Je zult verrast zijn, maar je kunt verschillende ambachten maken met behulp van een hete lijmstift en drinkrietjes: maak een kleurrijke print op je t-shirt of versier een saaie boodschappentas. Ook kun je een telefoonhoesje maken met behulp van een heet lijmpistool. Als je niet van lange koorden houdt, transformeer dan een lang koord in een opgerold koord dat minder plaats inneemt. Wikkel het potlood met het koord en gebruik een haardroger. Maak een stijlvolle telefoonhoes in 1 minuut met behulp van een ballon.

Tijdstempels:

00:09 Koel knutselen voor je telefoon

01:48 Kussensloop met uw foto

03:06 Creatieve manier om een t-shirt te versieren

07:47 Zelfgemaakte muziekinstrumenten

05:45 Wortelfluit

11:44 Tips voor muurschilderingen

——————————————–
5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound: /