32 ONVERGETELIJKE DIALECTEN


CREËER PERFECTE GESCHENKEN

Deze keer delen we een hele collectie van eenvoudige en nuttige ideeën over hoe je cadeaus op de coolste manier kunt verpakken! Geef je cadeaus een persoonlijk tintje. Bovendien leer je hoe je eenvoudige en leuke cadeaus kunt maken voor de geliefden.

Laten we beginnen met het verpakken van ideeën die we willen delen! Onze trucs maken van elk cadeau een kunstwerk, een echt meesterwerk! Cash gift hoeft niet saai te zijn. Probeer onze creatieve manieren om geld te schenken: u kunt een pizzadoos maken; hier is een elegante manier – maak coole geld vlinders; maak een spaarpot en trek een hele keten van dollars.

Bekijk hoe je snoep en champagne mooi verpakt – maak een ananas van een fles en snoepjes. U zult genieten van het idee om een fles champagne in te pakken en te versieren met snoepjes.

Je kunt een cool en goedkoop cadeau maken van eieren! Creëer leuke emoji met een romantische boodschap binnenin! Plaats een romantische boodschap in een leeg ei en kleur eieren in gele kleur. Teken elke emoji die je leuk vindt.

Het volgende idee is gewoon geniaal – neem een luciferdoosje en kurk om een superleuke camera te maken. Volg onze tutorial en maak een coole camera. Plaats kleine foto’s in de camera. Klaar!

Je zult zien hoe je prachtige bloemen kunt maken van nagellak. Je hebt een dun draadje nodig dat bochtig is, nagellak, nagellak, schaar. Het zal niet veel moeite kosten, maar het resultaat zal u zeker bevallen. Dit is alles, u kunt beginnen met het maken van zoveel bloemen als u wilt!

Leer meer coole ideeën over hoe je cadeaus kunt verpakken, zelfs als je geen speciale vaardigheden hebt. Sokken zijn nogal saai, maar je kunt van sokken koele cupcakes of lolly’s maken. Nog een leuk idee is om van luiers een taart te maken. Een luiertaart is een creatieve en aantrekkelijke manier om de luiers zo te schikken dat ze eruit zien als een taart. Versier een taart met linten, speelgoed en opgezette dieren.

Tijdstempels:

00:12 Koele cash geschenken

03:00 Geld vlinders

05:53 Emoji eieren

07:20 Nagellak bloemen

11:11 Creatieve manieren om geschenken te verpakken

16:50 Luiers taart

——————————————–
5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound: /