34 KUNSTIDEEËN OM JE SAAIE SPULLEN TE HERGEBRUIKEN


MOOIE RECYCLINGTRUCS OM JE OUDE SPULLEN EEN TWEEDE LEVEN TE GEVEN

Meestal verliezen onze oude spullen hun waarde en zien ze er in onze ogen niet meer goed uit. Dus in deze video wilde ik je een aantal geweldige doe-het-zelf-trucs, hacks en ambachten laten zien waarmee je je oude spullen een tweede leven kunt geven.
U kunt wat huishoudfolie op uw lippen aanbrengen en vervolgens wat textielverf op de bovenkant aanbrengen om uw spijkerbroek te versieren met kussen / kuspatronen.
Gooi je oude sneakers niet weg. Neem een ​​aantal permanente markers en teken op de kleine vlammen of andere decoratieve patronen.
U kunt uw badkamer ook wat kleur geven door zwarte gordijnen te kopen en er luminantieverf op te spuiten, die in het donker oplichten.
Ik laat je ook een geweldige manier zien om de achterkant van je potlood en wat textielverf te gebruiken om mooie en natuurlijke bomen en takken op je oude kleren te schilderen.

Tijdstempels:
0:07 – Hoe versier je je oude kleren
2:15 – Schuurpapier versus spijkerjas
4:04 – DIY shirt print
6:44 – Hoe u uw schoenen er duur uit kunt laten zien
8:15 – Hoe u uw oude meubels kunt hergebruiken
11:52 – Kleurrijke camera- / fotografietruc
14:46 – Jean-decoratie-ideeën
Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt op de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als men van plan is om te repliceren.

De volgende video kan activiteit bevatten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving wordt uitgevoerd. Gebruik uw oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om te repliceren.

——————————————–

Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen:

Music by Epidemic Sound:

Voorraad materialen (foto’s, videobeelden en andere):

m