37 ONGELOOFLIJK MOOIE AMBACHTELIJKE IDEEËN

updated: 06-2021


GOEDKOPE DIY GESCHENKEN VOOR ELKE GELEGENHEID

Als je een goedkoop maar mooi cadeau voor je vriend wilt maken, moet je deze video bekijken! We hebben een hele verzameling ideeën voorbereid over het maken van geschenken en ze inpakken voor verschillende gelegenheden. Al deze tutorials zijn heel eenvoudig en je hebt geen speciale vaardigheden nodig om te knutselen. Als je een klein geschenk nodig hebt dat er cool uitziet, maak dan een enkel rozenboeket. Het enige dat je nodig hebt is een roos, glitter, lijm en inpakpapier.
Glasdruppels kunnen worden gebruikt om verschillende oppervlakken te versieren en zijn te vinden in alle ambachten. Bovendien kosten ze je een cent, maar de sluwe projecten zijn gemakkelijk te maken en zien er fantastisch uit. Neem een IKEA spiegel en versier deze met glazen druppels. Is het niet cool? Bevestig magneten aan glazen druppels en nu heb je prachtige magneten voor je koelkast. Bovendien kunt u een hele juwelencollectie maken met behulp van glazen edelstenen. Je kunt ook een cool magisch effect bereiken door glazen druppels aan een glazen pot te bevestigen. Zet een kaars in en geniet van de magie!
Linten zien er zo elegant uit en je kunt veel dingen maken met linten! Gebruik linten van verschillende kleuren en maak unieke en mooie accessoires voor je haar. Bekijk de tutorial om te leren hoe je een roos kunt maken van linten. Met deze roos kun je een geschenkdoos versieren. Het volgende project is gek! Bekijk hoe je een wanddecoratie maakt van lege toilettools.
Als bonus vind je een gemakkelijke en coole manier om je t-shirt te versieren.

Timestamps:
00:09 Enkel rozenboeket
01:06 Glasdruppels knutselen
03:52 Hoe een T-shirt te versieren
05:40 Plastic fles bloemen

——————————————–

5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound: /