3x IPHONE HOESJES ZELF MAKEN ♥ DIY ♥ MADEBYNoelle


Hoihoi, in deze DIY video laat ik 3 manieren zien om je eigen telefoon/iphone hoesje te pimpen. Ze zijn heel makkelijk te maken dus ze zijn zo klaar. Welke van de 3 vind jij het leukst?

Wat heb je nodig?

#1
♥ Een wit telefoon hoesje (Ebay: )

♥ Een zwarte en een blauwe stift

#2
♥ Een wit telefoon hoesje (Ebay: )
♥ Een gouden stift (SoLow)

#3
♥ Een doorzichtig telefoon hoesje (Ebay: )
♥ Gekleurd papier of karton (Hema)
♥ Een potlood
♥ Een zwarte stift
♥ Een schaar
♥ Plakplastic (Action)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

INSTAGRAM: instagram.com/noelle_as
MAIL: [email protected]

Om iedere week op de hoogte te blijven van mijn DIY video’s kan je abonneren op www.youtube.com/madebynoelle

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Op mijn youtube kanaal vind je elke zaterdag een nieuwe MADEBYNoelle video. Tutorials over hoe je zelf kleding kan maken en andere leuke fashionable DIY projecten. Hoe leuk is het namelijk om in je eigen gemaakte kleding te lopen? Dan kan jij straks zeggen ‘It’s made by me!’. Ik hoop dat je inspiratie krijgt van mijn filmpjes en zelf aan de slag gaat!
Als jullie vragen hebben, laat ze gerust achter in de comments!