5 makkelijke planten voor beginners! 🌱

updated: 06-2021


Dromend van een urban jungle, maar nog onzeker over welke planten je het best als eerst je huis in kunt halen? Deze vijf planten zijn makkelijk in de verzorging en zullen je helpen met het ontwikkelen van je Super Groene Vingers! Wil je meer over planten leren?

// LEER MEER

Wil je meer leren over de lichtbehoefte van jouw kamerplanten?
Bekijk dan mijn boek ‘Een huis vol planten’. In dit boek leer ik je alles over de lichtinval in je huis. Je leert het licht in je huis te analyseren, om zo je kamerplanten en hun lichtbehoeftes beter te begrijpen. Je kamerplanten staan nooit meer op een te lichte of te donkere plek: voortaan weet je precies welke plant op welke plek in je huis gelukkig wordt! Bekijk mijn boek hier:

De beste en leukste manier om je plantenfamilie uit te breiden is door stekken! In mijn boek ‘Stek Je Plant’ leer je alles over het stekken van je groene huisgenoten. De makkelijkste methodes om direct aan de slag te gaan worden gecombineerd met een uitgebreide stekjesgids met 40 verschillende planten. En om er zeker van te zijn dat je stekken goed groot worden gebracht, komen de basics van de plantenverzorging ook aan bod. Lees er alles over via deze link:

// VOLG MAMA BOTANICA

Subscribe op mijn YouTube kanaal voor nieuwe video’s:
🌿 instagram |
🌿 facebook |
🌿 nieuwsbrief |
🌿 workshops |
🌿 blog |

// OVER

Ik ben Iris van Mama Botanica. Het groeien van kamerplanten is me met de paplepel ingegoten en ik deel mijn liefde voor en kennis over planten graag met jou! Samen zorgen we ervoor dat jouw urban jungle gezond en succesvol groeit!

// CREDITS

Video opname & edit | Iris van Vliet
Logo Design | Dominiek Kampman
Muziek | Pixt