7 Tips Om Het Tinder Gesprek Te Beginnen & Gaande Te Houden

updated: 05-2021


Een tinder gesprek kan best saai zijn. Vanaf nu niet meer, want in deze video geef ik je 7 vragen waarmee je elke tinder gesprek leuk maakt. ►►Hier meer tips:

Tinder is een hele mooie manier op een nieuwe man te ontmoeten. Maar voordat er ook daadwerkelijk iets gebeurd moet je eerst een leuk tinder gesprek hebben. Misschien moet jij zelfs het tinder gesprek openen of in het tinder gesprek vragen stellen.

Om het allemaal even wat makkelijker voor je te maken heb ik een aantal tinder gesprekken tips. Het zijn een paar tinder gespreksonderwerpen in de vorm van vragen die je op tinder kan stellen en die ook daadwerkelijk een leuk gesprek op tinder opleveren.

Een tinder gesprek op gang houden of een tinder gesprek openen kan heel gemakkelijk door een van deze 7 vragen te stellen. Ze spelen allemaal in op zijn persoonlijkheid zodat je hem gelijk beter leert kennen.

-Hoe zouden jouw vrienden jou omschrijven?
-Waar ben je het meest trots op in het leven?
-Als je overal op de wereld op vakantie zou kunnen gaan, waar zou je dan naar toe willen gaan?
-Wat is op dit moment de belangrijkste persoon in jouw leven?
-Wat is je grote voorbeeld?
-Wat als alles mogelijk was, wat zou je dan nu willen doen?
-Wat is je favoriete fictie held?

Zoals je ziet zijn dit 7 tinder gesprek vragen die er voor zorgen dat je het probleem ‘tinder gesrek valt stil’ niet meer hebt. Mocht je deze 7 vragen hebben gebruikt en je wil er een aantal meer hebben dan heb ik er nog 20 andere voor je. Je krijgt ze gratis en voor niks en je kan ze op je gemakje in dit artikel lezen:

Met deze vragen kom je er achter of de man aan de andere kant leuk genoeg voor je is. Zo niet, doe dan het tinder gesprek weg. Beter gezegd; Swipe hem weg.

Lieve Groetjes.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Datingcoach Tim vertelt je op dit kanaal wat mannen willen. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.

Ga naar zijn website mannengeheim ( voor meer artikelen en video’s.