Als je met JE CRUSH 👱 wil FLIRTEN 👗


In deze video behandelen we mannen verleiden aan de hand van 12 tips. Mannen versieren hoeft niet moeilijk te zijn, als je weet hoe het moet.

In deze video leer je:

►De juiste mentale mindset voordat je begint met mannen verleiden zodat je meer kans op succes hebt.

►Hoe verleid je hem door gebruik te maken van fysiek contact. Leer daarnaast ook mannen versieren tijdens uitgaan door middel van aanraking.

►Breng zijn fantasie op hol door de juiste woorden te gebruiken. Wij leren je mannen verleiden door op het juist moment de juiste dingen te zeggen.

►Hoe versier je je crush door gebruik te maken van oogcontact. We leggen het belang uit aan de hand van een studie en leren je hoe je het beste oogcontact kunt maken.

►Mannen verleiden door gebruik te maken van je positieve energie. We leren je ook hoe je hem snel vrolijk en positief kunt maken.

►Mannen versieren als vrouw heeft een belangrijk voordeel ten opzichte van andersom, dat is namelijk dat jij meer mag. Wij leren je hoe hier handig gebruik van te maken.

►Een man versieren kost gewoon wat tijd. Daarnaast is niet iedereen hetzelfde, verschillende kledingstukken zullen anders staan bij andere mensen. Wij helpen jou bij het vinden van de beste strategie voor jou.

►Wil je een man verleiden dan moet je daar uiteraard ook in getraind worden. Wij geven het belang van oefenen en analyseren aan.

►Hoe verleid je je crush zonder risico te lopen dat het fout gaat. Wij begrijpen dat je geen zin hebt om een blauwtje te lopen.

Mocht je na het zien van de video je nog steeds afvragen hoe versier je een man laat dan een reactie achter in de comments.

Heb je suggesties voor andere video’s die zijn altijd welkom!

ABONNEER op ons kanaal om nog meer over verleiden te weten te komen:

VOLG ONZE INSTAGRAM om te kunnen stemmen op het onderwerp van volgende week:

Wij hopen dat je na deze video de man van je dromen zult versieren

Derk en Mark