Bangalijst Cuba en Complimenten maken


Download gratis de Succes met Vrouwen starterskit op:
Verleid iedere vrouw met dit boek:
Heb jij hier wat aan? Klik op Like en Abonneer. Zo help je je vrienden.

Nederlandse mannen maken te weinig complimenten omdat ze bang zijn af te gaan. In Cuba is dat anders. Mannen vallen vrouwen de hele tijd “lastig” maar vrouwen vinden dat heerlijk. Alle Nederlandse vrouwen die ik in Cuba ben tegengekomen klaagden dat de Nederlandse man te weinig initiatief neemt. “Ze spreken me niet aan in Nederland”. Wat de mannen in Cuba te veel doen, doen wij Nederlandse mannen te weinig. Dus de opdracht voor dit weekend: Geef Complimenten en maak je niet druk om het resultaat. Loop door! Er is geen resultaat…

Dat de uitkomst belangrijk is. Vrouwen versieren heeft ook te maken met contact leggen, je aandacht naar buiten richten en positief inhaken op wat je ziet en hoort.
Dit weekend ga jij je “contact-spier” oefenen en ga je minimaal 20 vrouwen een compliment maken, zonder je iets aan te trekken van haar reactie. Een gesprek openen met een compliment is niet de beste manier zoals jullie weten, maar we gaan geen gesprekken beginnen met een leuke vrouw, we gaan gewoon contact leggen en doorlopen.
Dus geef elke vrouw, niet alleen de leuke vrouwen, een compliment en loop door. Hoe ze reageert is totaal niet interessant!