Down the road: Hoe zit het nu tussen Brenda en Jaimie?

updated: 06-2021


In de eerste aflevering van Down the road verbreken Jaimie en Brenda het record β€˜om het snelst verliefd worden’. Maar overleven hun vlinders de pannenkoekenslag?

β–Ί Nog niet geabonneerd op het EΓ©n-kanaal? Doe het nu:
πŸ’» Surf naar voor het beste van EΓ©n
πŸ“Ί Bekijk volledige afleveringen op
πŸ‘ Like EΓ©n op Facebook:
πŸ“· Volg EΓ©n op Instagram:
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#Downtheroad

Vanaf maandag 27 januari trekt Dieter Coppens in het nieuwe seizoen van Down the road opnieuw op avontuur met medebegeleidster Saar en met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down. Dit keer zijn het Sophie, Brenda, Gitte, Jaimie, Stijn en Peter die de reis van hun leven maken.

Deze zes nieuwe helden gaan tijdens dit avontuur op zoek naar zelfstandigheid, vriendschap, liefde, nieuwe ervaringen en hun eigen grenzen. Die grenzen zullen ze verleggen tijdens een roadtrip van drie weken, helemaal van het platteland van Spanje tot in de woestijn van Marokko. Op het menu staat lekker eten, maar vooral nieuwe culturen, uitdagende activiteiten, liefde en veel vriendschap en vreugde.

Ook dit seizoen gaan de groep en Dieter weer heel wat uitdagingen aan en proberen ze hun eigen grenzen te verleggen. In Spanje staan er speleologie, paardrijden, canyoning en karten op het programma, en proeft de groep van zelfstandig wonen.

In Marokko snuiven ze een volledig nieuwe cultuur op. Hun verblijf in Marokko is gevuld met een moskeebezoek, proeven van de lokale gerechten, ontspannen in de hamam, een trektocht in het Atlasgebergte, een wonderbaarlijke parapentevlucht en een nacht onder de sterren in de woestijn.

Down the road: vanaf maandag 27 januari om 20.40 uur op EΓ©n.