Ervaring Superrelatie Weekend, meer spanning in je relatie?


Nadat Hans en Nadine ouders werden ging de spanning langzaam maar zeker uit hun relatie. Benieuwd hoe het Superrelatie Weekend bij hen voor verandering zorgde? Kijk dan mee.

Wil je zelf bij het Superrelatie Weekend aanwezig zijn of wil je hier meer over weten? Check dan even deze pagina.

===============

“Nederland het gelukkigste land ter wereld” – de grote missie van bestseller auteurs David de Kock en Arjan Vergeer, oprichters van 365 Dagen Succesvol.

Om dit te bereiken delen David & Arjan hun effectieve 13 stappen methode naar geluk en succes via gratis video’s, boeken en seminars. En voor wie echt aan de slag wil, is er het Jaarprogramma; een unieke combinatie tussen een programma voor persoonlijke ontwikkeling en een businessprogramma.

De 365 Dagen succesvol boeken zijn al meer dan 100.000 keer verkocht en de seminars en Jaarprogramma’s van 2013, 2014, 2015, 2016 én 2017 waren vroegtijdig uitverkocht.

Wil je meer leren over de methodiek van David & Arjan? Dat kan! Speciaal voor jou hebben we een gratis videocursus ontwikkeld. Hierin ga jij kijken waar jouw verlangen zit. Samen met David & Arjan ga je aan de slag op de vier gebieden die bepalend zijn voor geluk: Gezondheid, Relatie, Werk en Geld. Elke grote verandering begint met een kleine stap. Je kunt direct starten!

Je kunt ook zelf je vragen stellen en misschien wordt jouw vraag wel beantwoord in de volgende video!

Nog meer? Volg ons ook op:
Facebook:
Twitter:
Instagram:
Pinterest:

===============