FADIM KURT over RELATIES en VERSIERD worden | Spot On & Fadim Kurt in 2022

updated: 05-2022


Versier jij of word je liever versierd? En wat vind jij van een man die je stoel aanschuift of de deur voor je openhoudt? In onze nieuwe video praten we samen met Fadim Kurt over dit topic, maar ook over hoe Fadim Kurt over relaties denkt en hoe zij het liefst versierd wil worden. Ook vragen we aan Fadim Kurt wat zij het belangrijkste vindt in een relatie.

Verder testen we de kennis van Fadim Kurt en onze gasten in onze quiz die in het teken staat van relaties en versierd worden. Zo stellen we vragen als: hoeveel procent van de vrouwen doet een huwelijksaanzoek aan haar man, anno 2019? Wat zien vrouwen als de grootste afknapper? En maakt een huisdier een partner aantrekkelijker?

Verder biechten Fadim Kurt en onze gasten op in onze biechtstoel: Ben jij traditioneel op het gebied van relaties? Wat moet je doen om jou te versieren? En wat is voor jou een enorme afknapper?

Wil jij versieren of versierd worden? Laat het ons weten in de comments!

————————————————————————————————–

SPECIAL THANKS TO:
❤ Fadim Kurt (

————————————————————————————————–

▷ LET’S BECOME FRIENDS!!
INSTAGRAM ‣
FACEBOOK ‣

☆ VOLG ROWAN:

☆ VOLG NADA:

☆ VOLG VANESSA:

☆ VOLG DANIELLE:

☆ VOLG MEREL:

▷ Andere video’s die je kunt checken:
NIENKE PLAS: “Ik heb iemand ooit in KRETA een KLAP gegeven” ‣
BIZZARE beautyrituelen getest (met Larissa Bruin) ‣
“Ik heb nog nooit een relatie op valentijnsdag gehad” (met Nada Merrachi) ‣

————————————————————————————————–

Meer over Spot On. ♥♥♥
Spot On, bestaande uit Rowan Blijd, Nada Merrachi, Vanessa van FunX, Danielle van Dam & Merel van der Hagen, bespreekt wekelijks met humor en diepgang taboe doorbrekende onderwerpen. Zij doen dit samen met een aantal van hun eigen volgers en bekende YouTubers.

Spot On geeft jonge meiden munitie tegen het eenzijdige vrouwbeeld, tegen stereotyperingen en voor meer diversiteit en respect. Onderwerpen zoals bodypositivity, menstruatie, rules for dating, pink pussycat pills, botox en one size fits all fashion worden op ons kanaal behandeld.

Elke week hebben wij De Quiz met pittige stellingen, waarin hilarische misverstanden worden rechtgezet. Persoonlijke verhalen komen aan bod via gênante vragen die beantwoord worden in De Biechtstoel. Niet alleen de gasten, ook de presentatoren geven zich bloot.

————————————————————————————————–