Fanclubdag Marco Borsato 13 oktober 2013 – Claus Event Center – Hoofddorp


Maanden van voorbereidingen zitten er in een groots evenement als de fanclubdag voor de medewerkers van de fanclub. Hoewel ik uiteraard de hele dag aanwezig ben, ik wil geen seconde missen, hoef ik aan de voorbereidingen niet heel veel te doen.
En wat was de fanclubdag weer ontzettend leuk!
Hoewel de fanclubdag inmiddels achter de rug is, is mijn team nog steeds heel druk met alle activiteiten die er op volgen. Zo zijn er honderden en honderden foto’s gemaakt, is er gefilmd, zijn er prijzen weggegeven zoals een vaartocht met mij of een high tea en willen veel fans toch nog wat merchandise bij bestellen.
Je begrijpt dat ik ontzettend trots ben op dit fijne clubje mensen die zo goed voor mijn publiek zorgt!
Inmiddels zijn alle foto’s uitgezocht en geupload, is de film bewerkt en ingekort tot een YouTube-lengte en krijgen alle winnaars dit weekend te horen waar en wanneer we gaan proosten op dat mooie weekend in oktober!
Meet & Greet met de workshoppers van de Canvasdoeken
Met dank aan Jan Vens, Teuntje Smits en Mariska Over voor de prachtige foto’s!

En hier zie je in vogelvlucht hoe gezellig het was: www.borsato.nl

Bedankt, Wil van der Koelen, voor dit prachtige overzicht!
Ik heb genoten, ik hoop jullie ook!

Groetjes,
Marco