GEKKE BARBIE HACKS DIE JE NODIG HEBT OM LEUKE SPEELGOED HACKS TE PROBEREN


AMBACHTEN VOOR MINIATUUR POPPENHUISJE

Je leert hoe je DIY miniatuur zeepflesjes voor Barbie kunt maken met lege capsules en kralen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren om de badkamer van de pop stijlvol en schattig te maken. Laten we miniatuurschaatsen maken met behulp van een heet lijmpistool. Wikkel het been van de pop in plasticfolie en gebruik hete lijm om laarzen te maken. Bekijk de volledige tutorial over hoe je schaatsen versieren! Bekijk hoe je een glamoureuze rugzak voor je Barbie maakt. Hergebruik een drinkrietje en maak een kopje voor je pop. Nu kan je meisje thee drinken met haar vrienden! Als je een poppenhuis nog gezelliger wilt maken, versier haar kamer met miniatuur vetplanten gemaakt van vilt en vingerhoedje.

Meubels voor een miniatuurhuisje kunnen erg prijzig zijn en wij bieden u onze eenvoudige tutorials aan en gebruiken uw fantasie! Laten we een hele collectie van stijlvolle meubels voor uw Barbie maken. U kunt een comfortabele bank maken van keukensponzen en stof. Het enige wat je hoeft te doen is elke spons te wikkelen met de stof die je leuk vindt. Je hebt 4 sponzen nodig en met behulp van een heet lijmpistool sluit je ze aan elkaar aan. Bekijk stap voor stap de tutorial in onze video. Maak van uw gebruikte wasmiddelfles een schattig badje. Nu kunt u Barbie genieten van haar bad en ontspannen na een startbaan.

Maak je Barbie klaar voor de reis en maak van een naaiset een leuke koffer. Voor dit coole knutselproject heb je een naaiset, knopen en binderclip nodig. Vind oude cd’s en hergebruik om een mooie fiets voor je pop te maken! Je hebt een paar CD’s, popsicle sticks en een plastic bakje nodig om een geweldige fiets voor je poppen te maken. Bekijk de volledige tutorial in onze video!

Tijdstempels:

00:09 DIY miniatuur zeepflessen

00:33 Minischaatsen voor Barbie

03:13 DIY make-up tools voor Barbie

08:28 Nieuw kapsel voor uw pop

16:06 Play-doh jurkje
——————————————–
5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound: /