Gesprek met Rinia M. uit Amsterdam tegen kleinzoon “Je weet toch”


Kleinzoon komt op bezoek bij Opa. Ik had hem gezegd niet te gaan wanneer mevrouw Rinia M. of Kelina of Glenda uit Amsterdam op bezoek was, omdat ze continu over mij -zijn moeder- zat te zeiken, want ze is…uhmmm was bang dat het testament niet op haar naam zou komen als ik me mee ging bemoeien. Ze kent mij niet en mijn zoon ook niet. Ze was bang dat we mijn vader, zijn opa hem op andere gedachten zou brengen inzake haar eis om testament op haar naam te krijgen. Nu is de rust terug, omdat alles nu op haar naam staat (na 20 maanden contact via Relatieplanet
) en dat is best triest voor een man van 72 jaar waarvan de vrouw pas geleden is overleden. Zo’n 30 jaar jonger vrouwtje dat met ouderen werkt…. is het vast makkelijker om je daar overheen te zetten toch… Ik wil mensen waarschuwen zich niet in te laten met zulke mensen, kijk uit! Het is al zover dat Opa zijn kleinzoon heeft bedreigd!!! En dat alleen maar omdat dat kind zijn opa wil zien. En wat je mij hebt geflikt “vader”….komt ook nog wel, en dat is de reden dat ik weg ben gegaan! Ik had je vergeven. Altijd vernederd geweest het is oke nu, ik heb mijn rust ik weet nu dat jullie nooit van jullie kind hebben gehouden.

Godzijdank ben ik niet zoals jullie….mijn kind (waarvoor ik uiteindelijk heb gekozen) gaat voor alles! Hij heeft niet gevraagd om op deze wereld te komen, dat geldt ook voor mijzelf. Ik ben ongewenst gekomen en zal ongewenst gaan, alleen heb ik méér liefdevolle mensen om me heen dan een onderontwikkelde familie die elkaar haten en wantrouwen en over elkaar roddelen. En voor jou “vader” als kind en halve leven vluchten voor agressieve alcoholist is verre van een pretje, maar ergste is nog mij als ongewenst te behandelen en gebruiken. Ik wilde alleen maar lief zijn om liefde terug te krijgen…..liefde is niet je eigen kind te …….vul zelf in je weet dondersgoed. Daarboven in het hemelse paradijs, zal je jezelf moeten verantwoorden, net als die jongedame van je…de perfecte dochter toch met net dat ietsje meer 😉

Het is goed zo! Je hebt je dochter en kleinkind verloren, ik heb geen vader gehad en zal het zo te zien ook nooit krijgen en daarom mag je trots zijn op wat je hebt bereikt. De Surinaamse vriendschapsring had ik gegeven omdat je zo goed je best deed, maar je geeft hem iedere keer aan jonge dames! Het is goed zo…… dag tot nooit meer…..

Via Facebook meer informatie c