Goede Wingman Zijn: 3 Tips + 4 Wingman Regels voor Versieren


Goede wingman zijn bij het versieren? Ontdek hier hoe je een goede wingman bent voor je vrienden!

Een goede wingman zijn voor je homies is belangrijk. Er zijn namelijk altijd wel situaties bij het vrouwen versieren waar je in je eentje niet uitkomt.

– Een vervelende vriendin
– Groep vrouwen versieren

En het is natuurlijk ook handig om te helpen bij het aanspreken. Tenminste als je er wat moeite bij hebt.

Daarom leer je in deze video 4 tips om een goede wingman te zijn en alle wingman tips om samen vrouwen te versieren. Ook leer je hoe je een groep vrouwen kan versieren met je wingman.

Wingman regel #1
Wie als eerst aanspreekt, is de baas. Dit betekent dat de wingman soms de dikke vriendin moet wingen als jij de lekkere versiert.

Wingman regel #2
Mag je elkaars vrouwen versieren? Mag je met elkaars chicks praten? Mag je met elkaars meiden dansen? Als je er geen goede afspraken over hebt, krijg je gedonder.

Wingman regel #3
Wanneer helpt je met het versieren van een groep vrouwen? Meestal na ongeveer 1 minuut. Zodra jij beet hebt, is het een goed idee dat je wingman je helpt met versieren.

Wingman regel #4
Wees niet te lief voor haar vriendin. Als je een groep vrouwen wil versieren en jij de vriendin wingt, moet je niet te lief voor haar zijn. Dan trekt ze haar vriendin weg en verpest ze het. Zorg er dus voor dat je haar vriendin echt versiert.

En nu de beste wingman tip:
Als jij samen met je vriend een groep vrouwen versiert, zorg er dan ook voor dat je altijd wat gelijk blijft gaan. Dat dus niet de een nog aan het praten is terwijl de ander al zoent met zijn chick.

Dan worden vrouwen bang dat ze als slet gezien worden. Een goede wingman let daar dus op!

Nu heb je alle tips gehad om een goede wingman te zijn.

Wil je meer wingman tips en regels? Ga naar www.versiercoach.nl