GRIJPMACHINE BEPAALT ONZE TAART SWITCH UP CHALLENGE met FURTJUH

updated: 05-2021


Furtjuh en ik doen een mega gekke en grappige challenge met een snoepjes grijpmachine van de kermis!! Want de grijpmachine bepaalt hoe onze taart eruit gaat zien! De grijpmachine zit bomvol met balletjes met papiertjes. Om de beurt grijpen Furtjuh en ik een balletje waarin papiertjes zitten met daarop super lekkere taart ingredienten. Rutger en ik moeten met al die dingen zelf dus een taart gaan maken!! Wie denk je dat gaat winnen Furtjuh Rutger of Bibi??? Ga het snel kijken! Veel kijkplezier!! xoxo Bibi ♥♥♥

Abonneer gratis op mijn YouTube Kanaal:

CHECK HET KANAAL VAN FURTJUH:

Hoi hoi! Ik ben Bibi en ik maak DIY ‘s en af en toe een vlog. Ik kom uit Nederlands en vind het heel leuk om filmpjes te maken waarin ik knutsel of lekkere dingen maak of bak. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! xxx Bibi

Als je het leuk vindt kun je me ook volgen op verschillende social media kanalen. Natuurlijk is dat ook gratis.!

* Instagram: || @Bibi.social_
* Facebook:
* Snapchat: Bibi.social
* Musically: Bibi.social

Wil je me iets sturen? Hartstikke leuk! Dat kan naar dit postadres:

Bibi
Flora Bilderbeekstraat 97
8017 DR ZWOLLE

E-mail voor zakelijke vragen:
[email protected]

Al mijn video’s:
DIY –
CHALLENGES –
VLOG –
TEST –
FASHION –
BEAUTY –

Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle producten in deze video heb ik zelf gekocht.