Gynaecoloog bezoekje & Verdiepen in gezondheid/mindset |Weekvlog #19 || Thuisvrouw

updated: 05-2021


De gynaecoloog was streng voor mij deze keer. en terecht! Daarbij ben ik mij ook enorm aan het verdiepen in mijn eigen gezondheid en de mindset die daarbij komt kijken. Een gezond lichaam en een gezonde geest is het belangrijkste. Dus verwacht maar veel blijheid!

Vond je dit leuk? Abonneer om niets te missen en doe een duimpje omhoog onder deze video!

-Over thuisvrouw-
Ik ben Elyse Harren, een 24-jarige vrouw met kinderwens en PCOS. Ik vlog over het dagelijkse, huishoudelijke leven. In weekvlogs en overige video’s deel ik mijn gevecht en zoektocht met PCOS, kinderwens en psychische klachten. Daarnaast voel ik mij een huisvrouw in hart en nieren, dus uiteraard blijft het huishoudelijk leven niet achter.

-Uploadschema-
Iedere maandag en vrijdag om 18:00 een video
Maandag 18:00 – Weekvlog
Vrijdag 18:00 – Overige video

-Social media-
Youtube: www.youtube.com/c/Thuisvrouw
Instagram: @dethuisvrouw
Facebook:

-Zakelijk-
Voor adverteren, zakelijk contact en vrijblijvende informatie kunt u mij bereiken op [email protected]