“Hij heeft het druk, moet ik op hem wachten?”


Het is een vraag die me regelmatig om de oren vliegt:

“Mathijs, ik ben aan het daten met een fantastische man. Alles is leuk, alleen… hij zegt dat hij het heel druk heeft! Wat moet ik doen? Moet ik op hem wachten?”

Ach ja, ‘drukke mannen’…

Ik kan er een boek over schrijven.

Maar dat zou verspeelde tijd zijn.

Want ik voorkom liever dat jij jouw liefdevolle tijd verspilt aan het wachten op drukke man.

Daarom besloot ik een vraag te beantwoorden van een kijker die met zo’n ‘drukke kerel’ aan het daten is.

Wil je de eerste stap zetten richting een mooie relatie met jouw droomman op een positieve manier? Ik deel in mijn gratis rapport de 3 Schakels met je om hem zonder onzekerheid in een relatie te krijgen en te houden. Download het gratis rapport zonder poespas met de link hieronder:

Abonneer je NU voor veel meer leuke en leerzame video’s!

En volg mij op Facebook!
j