Hij is niet verliefd op me? Top 3 tips als hij zegt dat hij niet verliefd kan worden


Wat als een man zegt dat hij niet verliefd op je is. Hoe ga je met deze onbeantwoorde liefde om? Je leert het hier.
►►Hier meer tips:

Hij is niet verliefd op mij. Waar hij een tijdje geleden nog in de wolken van mij was is hij niet meer verliefd nu. Het is natuurlijk een vervelende situatie als jij wel verliefd bent, maar hij dat niet is.

In dat geval heb ik een paar belangrijke tips voor je om hier mee om te gaan. Als eerst wil ik je meegeven dat het geen goed idee is om hem te vertellen hoe leuk je bent. Het is beter om het te laten zien. Dat overtuigt hem.

Ook moet je er voor zorgen dat hij je niet heeft. Een groot probleem als je het jagerselement voor hem weghaalt is dat je al gauw het gevoel krijgt van hij is niet verliefd op mij. Geef hem dus nooit het gevoel dat hij er al is.

En hoe vervelend ik het ook vind om negatief af te sluiten, is het in dit geval wel belangrijk om realistisch te blijven. Als jij het gevoel hebt van hij is niet verliefd. Hij vindt me leuk maar is niet verliefd en dit is ook echt zo… dan is de kans groot dat hij het ook niet gaat worden.

Maar niet getreurd. Er is nog hoop. Zeker als je de 7 tips leest die ik voor je heb geschreven om hem toch op je verliefd te maken. Je leest ze hier:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Datingcoach Tim vertelt je op dit kanaal wat mannen willen. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.

Ga naar zijn website mannengeheim ( voor meer artikelen en video’s.