Hoe Je Een Player Wordt – En Of Je Wel Een Player/Alfa Man Wil Worden


http://versiercoach.nl/player-alfa-man-worden/
In deze podcast leer je hoe je een player wordt, wat je ervoor nodig hebt om een player te zijn en of je überhaupt wel zo’n ‘alfa man’ wil worden.

“Hoe word ik een player” is een vraag die we best vaak krijgen (meestal van 16 jarige) en eigenlijk haten we het om die vraag te beantwoorden.

Een player worden of een player zijn is namelijk totaal iets anders dan wat de meeste mannen erover denken.

De meeste mannen denken dat een player zo’n typisch luid figuur is met een vlotte babbel die met elke vrouw flirt.

Maar een echte player gaat helemaal niet zo te werk.

Dus.

Wat is een mannelijke player en hoe gaat een player te werk?

Een echte player is iemand die totaal het tegenovergestelde is van dat typische alfa mannetje.

Iemand die totaal relaxed is. Ontspannen is. Niet iemand die alles wat los en vast zit probeert te versieren, maar iemand die rustig te werk gaat en de juiste vrouw uit zoekt om mee naar huis te nemen.

Wanneer een player een vrouw ziet die bijvoorbeeld een vriendje heeft, haalt hij z’n schouder op en zoekt hij een beschikbare vrouw uit in plaats van dat hij iets probeert waarvan de slagingskans slecht is.

Dit is dus het tegenovergestelde van de typische ‘alfa man’.

We krijgen namelijk net zoveel vragen over mannen die een alfaman willen worden. Van die stomme vragen als: “Hoe word ik een alfa man.” Dat is dus het stomme want hoe je een alfaman wordt is een stomme vraag om te stellen.

Als je er niet over nadenkt, maar gewoon relaxed te werk gaat en ‘onder de radar blijft’ heb je veel meer kans om met vrouwen naar huis te gaan dan als je het gedrag, kenmerken en de eigenschappen van een alfa man probeert na te doen.