Hoe Je Een Vrouw Begrijpt & Beïnvloedt Met Vrouwelijke Psychologie


Gebruik deze tips om vrouwen beter te leren begrijpen.
Voor meer tips, check deze blog:

Vrouwen zijn vaak niet te begrijpen voor mannen. Daarom krijg je in deze video een snel cursus vrouwen begrijpen. Een soort vrouwen begrijpen voor dummies.

Ik krijg namelijk een hoop vragen van mannen die ongeveer zo gaan:

– “Hoe begrijp ik een vrouw?”
– “Hoe begrijp je een vrouw die ouder is dan jou?”
– “Kan je me een boek om vrouwen te begrijpen aanraden?”

Het eerste wat je moet weten over leren vrouwen begrijpen, is dat vrouwen hersenen anders werken dan mannen hersenen.

Vrouwen hebben 10x meer witte hersenstof dan mannen. Hierdoor kunnen ze veel meer verbanden leggen tussen verschillende situaties.

Veel boeken over vrouwen begrijpen leggen je dit ook duidelijk uit. Er zijn nog een hoop extra verschillen tussen mannen en vrouwen op hersen niveau, maar dit is het belangrijkste.

Het resultaat van het leggen van deze verbanden, is dat het veel onrustiger is in haar hoofd. Ze zal met veel meer dingen rekening houden met het maken van beslissingen. Hierdoor is het voor haar soms moeilijker om beslissingen te maken.

En dat is soms irritant voor ons. Wij denken dat vrouwen niet te begrijpen zijn of vinden het moeilijk om vrouwen te begrijpen.

En als we dan proberen vrouwen te begrijpen door naar haar problemen te vragen en het op te lossen, krijgen we een sneer omdat dat niet goed is.

Dat is omdat het enige wat ze wil op dat moment, is dat jij haar begrijpt. Dat je haar emoties begrijpt.

Kijk voor het volledige verhaal de video hierboven.

Daarmee is het begrijpen van vrouwen een stuk makkelijker.

Als je meer wil weten over hoe je een vrouwen begrijpt, kijk dan eens naar mijn boek manslut (

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

In deze video zie je versiercoach Tim Veninga. Hij is een datingcoach uit Nederland die al meer dan 3000 mannen geholpen heeft beter te worden met vrouwen. Hij geeft lichaamstaal tips, versiertips en is de enige versiercoach in Nederland die consistent zelf vrouwen versiert, in plaats van er alleen maar over te praten.

Hij ziet vrouwen versieren als een vorm van zelfverbetering. Veel mannen zijn namelijk geen geboren versierder of masterflirt. Voor die mannen die denken dat ze niet zomaar een vrouw kunnen versieren, is deze video er.

Tim heeft namelijk zelf ook geleerd hoe je vrouwen moet aanspreken, verleiden en in bed moet krijgen.

Nu leert hij dat aan andere mannen. In 2012 is hij verkozen tot beste datingcoach van Nederland, omdat hij altijd voorbeeld laat zien van hemzelf infield.

Als je meer versiertips, lichaamstaal tips en andere flirttips wil, bekijk dan .