HOE MAAK IK EEN TAART? (DE BASIS) 🎂 | Life of Roshelle in 2023

updated: 06-2023


Jullie hebben al heel wat video’s voorbij zien komen, maar we gaan nu even terug naar de basis. Hoe bak, vul en smeer je je taart af? Dat zie je in deze video! Meer informatie ↓

Abonneer hier op mijn kanaal om als eerste mijn video’s te bekijken:

Hier vind je mijn vorige video:

Linkje naar spuitzakken van Ebay:

Linkje naar IKEA draaiplateau:

CONTACT:
[email protected]

BLOG:

INSTAGRAM:

TWITTER:

SNAPCHAT:
iRoshelle

———-

Hoi allemaal! Mijn naam is Roshelle. Ik ben 23 jaar oud en ik maak in mijn vrije tijd leuke video’s voor op mijn YouTubekanaal. Een keer per maand verschijnt er op zondag om 7:00 een leuke taartvideo online en kun je elke woensdag om 15:00 een vlog verwachten! Veel kijkplezier en vergeet natuurlijk niet te abonneren! 😘