Hoe sociaal ondernemer Anne Vrieze het internet inzet voor succes

updated: 04-2021


Hoe sociaal ondernemer Anne Vrieze het internet inzet voor succes

Deze aflevering van Coobly TV brengen wij inspiratie met het ondernemersverhaal van Anne Vrieze. Anne is online ondernemer, eigenaar/directeur online WWZ Academy, initiatiefnemer ‘Nieuwe Bezems’ en heeft onlangs haar boek ‘Gezond Verstand in het Sociale Domein’ geschreven.

Anne haar ondernemersreis begon als beleidsambtenaar in het sociaal domein, totdat er een moment kwam dat Anne dacht ‘nu is het genoeg geweest’. Ze nam afscheid van het ambtenarenbestaan en koos in 2008 voor zelfstandig ondernemerschap. Dit deed ze in eerste instantie als consulent, waar Anne een prima boterham mee verdiende. Totdat Anne in 2012 geconfronteerd werd met een hernia. Wederom dacht Anne ‘dit moet anders’. Ze ging zich verdiepen in online ondernemerschap, in de verschillende verdienmodellen en kwam tot de conclusie dat ‘residueel inkomen’ het beste bij haar paste. Ze zette in 2014 haar eerste verkooppagina live voor een training die er – volgens het principe van Marie Forleo ‘Start Before You’re Ready’ nog niet was… en direct kon Anne aan de slag want haar eerste online academy klant was direct een feit.

Fast Forward van 2014 naar nu: Anne heeft onderhand een 500 consulenten online opgeleid en runt samen met haar virtuele team haar bedrijf Online WWZ Academy.

Om het sociale domein nog meer te voorzien van informatie en inspiratie richtte ze de beweging ‘Schone Bezems’ op en schreef Anne het boek ‘Gezond Verstand in het Sociale Domein’. Het geplande offline boeklanceringsfeest kon wegens Covid-19 niet doorgaan, maar flexibel en innovatief als Anne is, werd er een online boeklanceringsfeest gehouden! Waarvan Anne in dit Coobly TV interview zegt: ‘Daarna had ik eigenlijk het zelfde warme en enthousiaste gevoel wat ik anders altijd heb na een live event’.

Laat je inspireren door Anne Vrieze en ga een stukje met haar mee op haar online ondernemersreis.

Overzicht interview:
* Waarom het boek ‘Gezond Verstand in het Sociale Domein’ er moest komen en wat Anne haar ambitie is.
* Hoe zij het principe ‘Start Before You’re Ready’ toepaste en waarom dit de juiste methode bleek
* Hoe het online bedrijf van Anne er uitziet, waarmee zij 500 consulenten heeft opgeleid
* Wat het verschil is tussen residueel inkomen vs passief inkomen.
* Online Boeklanceerfeest!
* Waarom ‘implementeren’ het toverwoord is voor succesvol online ondernemen.

Graag lezen wij hoe jij je gezonde verstand gebruikt in jouw bedrijf en of je daar geregeld met een frisse blik, als een nieuwe bezem, doorheen gaat. Plaats je comment onder deze video, want daarmee inspireer jij weer andere ondernemers en kunnen we samen als changemakers die verandering brengen en de wereld een stukje mooier maken.

➤ TIJDELIJK GRATIS
#HANDBOEK #ONLINE #ONDERNEMEN met 30 daagse online cursus

➤ ABONNEER OP
COOBLY TV
COOBLY PODCAST
COOBLY UPDATES

➤ ONLINE ONDERNEMEN MET COOBLY
#STARTEN // HANDBOEK ONLINE ONDERNEMEN
#GROEIEN // ACADEMY
#OPSCHALEN // 100K CLUB
#IMPACT // INNER CIRCLE

➤ LET’S CONNECT
YOUTUBE
PODCAST
FACEBOOK
INSTAGRAM
LINKEDIN
TWITTER
PINTEREST

➤ COOBLY FOTO, VIDEO & TV PRODUCER
JOHAN BROUWER /