Hoe versier je een meisje met “zelfrespect” .. πŸ€¦β€β™‚οΈπŸ˜«


βœ” Hoe versier je een meisje met β€œzelfrespect” ..πŸ€¦β€β™‚οΈπŸ˜«

βœ” Hier de video waar ik op reageerde:

βœ” JOIN ONZE DISCORDSERVER:

βœ” Bekijk ook even de afspeellijsten met mijn video’s:
– Sketches:

– Reactievideo’s:

– Kanalen beoordelen:

– Top 5 lijstjes:

– Documentaires:

– Parodies:

– Roast/edgy shizzle:

– Disstracks/muziek:

– (straat) interviews:

– YouTube nieuws:

– Games/livestreams:

● Abonneren is zeker niet heel SCHIJT.

● Social media:
– Twitter:

– Instagram:

● Wie zijn wij?
Ja hoi, ik ben Delano, 20 jaar en ik upload graag mp4, mxf en vlc bestanden op YouTube om elke kijker een stukje entertainment van de dag te geven. Editen doe ik graag en video’s maken ook, en op basis daarvan vind ik het leuk om mijn passie te delen met jullie. Elke like en comment motiveert mij. Voor meer informatie, volg mij op social media, zoals de linkjes hierboven vermeld.

Cya!