Hoe versier je iemand op een festival? | Festival UNIVERSITY


In deze aflevering van Festival UNIVERSITY zoeken de Bucket Boys voor je uit hoe je het best iemand kunt versieren op een festival. In Festival UNIVERSITY geven de Bucket Boys jou tips en trics om zo goed mogelijk de festivals van deze zomer te overleven. Abonneer je op het kanaal en mis niets van deze serie!

Wil meer zien? Check dan onze website

Meer van de Bucket Boys zien? Check:

VOLG ons op Snapchat:
LIKE ons op Facebook:
VOLG ons op Twitter:
ABONNEER op YouTube:
VOLG ons op Instagram:

Over the ROOF:

the Roof is hét online platform over populaire dancecultuur. We geven je een kijkje in de backstage, nemen je mee in de ervaringen van fans en vertellen de verhalen van doorgewinterde ravers, liefhebbers, professionals en festivalgroentjes. We hebben drie formats: Afterparty, Perfect Festival Summer en Festival UNIVERSITY.

the ROOF – Afterparty

In Afterparty komen liefhebbers, professionals en nieuwelingen binnen de scene samen om hun belevenissen die ze hebben meegemaakt tijdens festivals en uitgaan te delen. Wie heeft er ooit seks gehad op de dansvloer? Hoe ga je om met een helse kater? Welke outfit kan je echt niet meer aantrekken naar de club? Ons partypanel geeft antwoord op alles wat je wilt weten.

the ROOF – Perfect Festival Summer

Perfect Festival Summer draait om vier vrienden die in duo’s allerlei challenges uit moeten voeren op festivals. Wie scoort zo veel mogelijk muntjes binnen een half uur? Welk team blijft het langst in de lucht tijdens een rondje crowdsurfen? Hoe bouw je een riant tentenkamp zonder gear? De winnaars gaan ervan door met de eer en mogen feesten tot ze erbij neervallen, het verliezende team moet voor straf een rotklusje doen. Dixies schoonmaken bijvoorbeeld.

the ROOF – Festival UNIVERSITY

In een reeks afleveringen geven de Bucket Boys op eigenaardige wijze tips en tricks die goed van pas komen tijdens het festivalseizoen. Hoe skip je succesvol de rij bij de toiletten? Wat doe je als je al je vrienden kwijt bent? Op welke manier versier je de meeste hotshots? Bucket Boys Joep en Thijs hebben op alles een ongepast antwoord.

the ROOF wordt geproduceerd door Endemol Beyond Nederland en ID&T.