Hoe zorg je ervoor dat jongens je aanspreken – Video met Ask a Guy – MissLipgloss.nl in 2022

updated: 05-2022


Samen met Tom van Ask A Guy bespreek ik hoe je ervoor kan zorgen dat jongens je wat sneller aanspreken.

Check hier het kanaal van Tom: www.youtube.com/TheAskaGuy

Welkom op mijn channel:
Elke maandag en donderdag vind je hier nieuwe video’s over alles wat met beauty te maken heeft

Vergeet je niet te abonneren om altijd op de hoogte te blijven van mijn laatste video’s:

Altijd op de hoogte blijven?
WEBSITE:
TWITTER:
FACEBOOK:
INSTAGRAM:

Hoi! Mijn naam is Cynthia Schultz, 23 jaar, eigenaresse van Misslipglosss en Misslipgloss.nl. Mijn hele leven draait om beauty, make up en schrijven. Je kent me misschien van RTL koffietijd, mijn eigen TV-programma op TLC of mijn boek ‘Beauty’. Op dit kanaal deel ik makeup en hair tutorials, nail art how to ‘s en shoplogs. Subscribe om op de hoogte te blijven!

Help us caption & translate this video!

/