INSTA CLASS: 7 GEHEIME Insta Stories tips! ZO bewerk ik & boost je account! • YARA MICHELS


Hoe krijg je meer volgers op Instagram? En hoe krijg ik die leuke effectjes en letters in Insta Stories? Een vraag die ik vaak hoor en die veel van jullie volgens mij ook hebben. In deze video geef ik 7 tips om door middel van Instagram stories je Insta game even up te steppen en echt met Stories te spelen. Gewoon voor jezelf, of voor je merk. Ik laat je stap voor stap precies zien hoe ik mijn stories maak, dus pak je telefoon erbij en watch en enjoy! 💖💖

Nu al zin in de volgende video? Abonneer je dan hier op mijn kanaal:

MEER INSTA TIPS?
Zo bewerk ik mijn Instagram foto’s:
Instagram secrets met Vivian Hoorn:

VOLG JE ME AL OP SOCIAL MEDIA?

OVER YARA MICHELS
Yara Michels (28) is een fashion blogger, vlogger, schrijver en presentatrice van modeprogramma’s op Net5. Ze begon in 2009 een van de eerste modeblogs van Nederland en werkte drie jaar als vaste editor voor modetijdschrift ELLE. Op haar lifestylewebsite Chapter Friday deelt ze persoonlijke verhalen, tips en inspiratie met een focus op stijl en carrière en met als missie om je een stapje dichterbij je doelen te brengen.

WAT VIND JE OP YARA’S KANAAL?
Een persoonlijke kijk in mijn leven als modeprofessional. Yara’s missie is: het leven van haar kijkers en lezers nét iets gelukkiger, mooier en gemakkelijker maken. Daarom vind je hier video’s over het ontwikkelen van je eigen kledingstijl, over sollicitatietips, piercings, fashion trends, interieur inspiratie en everything in between. Veel kijkplezier!