Lars Evers (co-founder Jellow) ‘De freelance business is booming en wordt alleen maar groter’ | 7DTV

updated: 05-2021


Freelancers zitten op dit moment niet verlegen om werk, na de eerste coronagolf kiezen organisaties er massaal voor om opdrachten uit te zetten bij zzp’ers. Maar waar vind je nou die écht goede freelancer? Lars Evers richtte in 2012 een on-demand platform voor freelancers op: Jellow. Dit is de plek waar opdrachtgevers en freelancers elkaar vinden. Wat is zijn verhaal? ⇨ Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van 7DTV voor meer video’s:

🔹 SNEL KIJKEN?
00:00 – Lars Evers
00:35 – Jellow
03:56 – Freelance landschap
05:15 – Feedbacktool
10:21 – Bedreiging voor intermediairs
12:30 – Toekomstplannen
14:19 – Aanmelden
16:39 – Rol Lars Evers

🔹 Jellow
Lars: “We zijn uniek in de markt: bij ons maak je gebruik van een abonnementsvorm in plaats van een fee-vorm. Veel bedrijven pakken een deel van het uurtarief of zetten er een fee bovenop voor bemiddeling. Wij doen dat niet, op het moment dat je iemand vaker nodig hebt, kies je een abonnementsvorm en ben je van alle fees af. (…) We richten ons op organisaties die vaker freelancers inhuren. Een abonnementsmodel werkt al goed vanaf drie freelancers per jaar.”

Ben je benieuwd hoe Lars Evers met Jellow een nieuwe positie in de markt veroverde? Bekijk deze nieuwe aflevering bomvol tips voor ondernemers!

🔹 Lars Evers
In 2012 startten Noel Wilson en Lars Evers vanuit een zolderkamer in Naarden-Vesting aan hun missie; de freelance markt op z’n kop zetten! Mensen moeten zelf in staat zijn om freelancers te kunnen vinden, zonder dat hier direct hoge kosten aan verbonden zitten van een tussenpartij die verder geen toegevoegde waarde levert. De markt wordt nog te veel gedomineerd door intermediairs, dat moet en kan anders.

🔹 Ronnie Overgoor
Welkom op het YouTube-kanaal van 7DTV, het grootste video interviewplatform voor ondernemend Nederland! Van Won Yip tot Pieter Zwart. Van BALR. tot Swapfiets. Ronnie Overgoor gaat in gesprek met spraakmakende, opvallende en inspirerende ondernemers over hun succesverhalen én fuck-ups. Op dit platform vind je meer dan 1000 inspirerende interviews. Gratis en 24 uur per dag on-demand beschikbaar.

Kijk al onze video’s op:
Informatie voor bedrijven op:
Volg ons op Twitter:
Like ons op Facebook:
Volg ons op LinkedIn:

#Jellow #freelancers #7DTV