LEREN FIXEN met Lise van Wijk 😏😍 | WikiWAT!?


HOE precies FIX of VERSIER je jouw CRUSH? En wie van ons zit in de friendzone?? πŸ˜‚ .. Leren versieren met Lise van Wijk!
➑ ➑ Abonneer op dit kanaal voor meer #CLICKBAIT video’s
Doe een duimpje omhoog als je het leuk vond… social media etc ⬇

Lise:
Jesse aka Cjoelmovies:

β€”β€” Merchandise: β€”β€”

β€”β€” Social Media: β€”β€”
πŸ––πŸ»πŸ»
πŸ––πŸΌ
πŸ––πŸΌ
πŸ––

β€”β€” Wie ik ben: β€”β€”
Hey jij! Mijn naam is Thomas, welkom op mijn kanaal KORTHOM!
Hier video’s plaatsen is mijn grootste hobby, je kunt er minimaal 2 per week verwachten! Ik maak onder andere grappige video’s en vlogs.. daarnaast houd ik enorm veel van reizen en zal ik jou ook zeker meenemen naar mijn volgende bestemming. Verder heb ik een jaar in Amerika gewoond, dus verwacht ook zeker video’s in het Amerika thema! πŸ‡ΊπŸ‡ΈπŸ˜„
Zin om dit YouTube avontuur met mij aan te gaan? Vergeet dan niet te abonneren, vind ik super leuk! 😊
x

β€”β€” Wil je mij iets sturen? Dat vind ik leuk πŸ™‚ β€”β€”
πŸ–– Thomas Brok (KORTHOM)
πŸ–– Passeerdersgracht 18
πŸ–– 1016 XH Amsterdam

xo