Make-up, Closet Tour & DIY Gaasrek | VLOG | All About Leonie


In deze vlog: zie je hoe ik mijn make-up aanbreng, doe ik een mini closet tour & monteer ik een gaasrek! Yay!
Ben jij al geabonneerd?
↓ INFO ↓

♡ LINKJES

♡ LET’S CONNECT
Blog –
Twitter –
Instagram –
Facebook –
Pinterest –
Tumblr –
Snapchat – @nietleonie

Voor zakelijke vragen: [email protected]
Onderwerp: AllAboutLeonie
Of: [email protected]

♡ POST ADRES
AGE Network
t.a.v. All About Leonie
Postbus 57226
1040 BC, Amsterdam

♡ MEEST GESTELDE VRAGEN
Welke lipstick draag je in deze video? NYX Liquid Suede in Sandstorm.
Met welke camera film je? Ik vlog met een Canon G7x, andere video’s film ik met een Canon 60D.
Waarmee bewerk jij je video’s? Ik bewerk in Final Cut Pro.
Hoe oud ben je? Ik ben 19 jaar oud.

♡ OVER MIJ
Hi! Ik ben Leonie, de eigenaresse van www.allaboutleonie.nl. Ik ben 19 jaar en ik woon in Nederland. All About Leonie is mijn eigen website. Ik blog over alles wat ik leuk vind, wat voornamelijk beauty, fashion en lifestyle is.

Naast schrijven vind ik het ook ontzettend leuk om filmpjes te maken! Daarom verschijnt hier elke dinsdag om 16:00 een vlog en elke vrijdag om 16:00 een ander soort video 😊 Vergeet je niet te abonneren! 💓