MEEST WALGELIJKE PIZZA OOIT! – CHALLENGE


Het is tijd om de walgelijke pizza challenge aan te gaan, waar ik een pizzabodem ‘versier’ met toppings die jullie voorgesteld hebben via instagram. Allereerst ontzettend bedankt voor de suggesties en daarbij ook weer totaal niet bedankt voor de suggesties. Het is echt een raar mengsel van ingrediënten geworden en ik moet het proberen TE ETEN! ugh. Ben je benieuwd naar hoe deze challenge mij afgaat? Check de video dan snel!

Vergeet niet te abonneren! Het is gratis en zo mis je mijn nieuwe videos niet.

✘ KOM NAAR DE “WE’RE ALL MISFITS” TOUR!
Mijn band en ik zullen mijn album GIRL (en nieuwe liedjes!) live spelen op een locatie bij jou in de buurt! Tussen 17 tot 23 mei in 6 verschillende steden.
Kaartjes nu verkrijgbaar:

✘ MERCHANDISE
Vanaf nu is er Djamila merch beschikbaar! Haal je petten, leggings, sokken, shirts en truien hier:
Voor outfit inspiratie:

☆ BELUISTER MIJN ALBUM “GIRL”:
SPOTIFY:
DEEZER:
iTUNES:
GOOGLE PLAY:
BOL.COM:
BOEK + ALBUM:
SUPER DELUXE FANBOX:

✘ SOCIAL MEDIA

http://www.facebook.com/meisjedjamila

Snapchat: DjamilaSnaps
Musical.ly: DjamilaLy

✘ ABOUT ME
Ik ben Djamila en ik ben een Nederlands meisje dat in Amerika woont. Ik maak graag videos over dingen die je normaal niet in Nederland kunt vinden, mocht dat nou een nieuwe trend zijn, een DIY, bepaald eten of reis vlogs. Ik ben altijd vrolijk en soms maak ik gekke gezichten. Iedere WOENSDAG, DONDERDAG, VRIJDAG en ZATERDAG kun je een nieuwe video vinden op mijn kanaal!
Als je mijn video’s leuk vindt, vergeet vooral niet te abonneren. Zo mis je mijn nieuwste uploads niet.

✘ DISCLAIMER
Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen.
Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar l