“Mijn PARTNER is 35 JAAR OUDER” – Spot On & Cherry-Ann


Hoe is het om een partner te hebben die minstens 30 jaar ouder is? In onze nieuwe Spot On video praten we over relaties met een groot leeftijdsverschil. Dit doen we samen met Cherry Ann. Cherry Anns vriend Roland Kahn is 35 jaar ouder dan dat zij is.

Hoe hebben Cherry en Roland elkaar ontmoet? Wat was Cherry’s eerste reactie toen Roland op haar af stapte? En was het liefde op het eerste gezicht?

Viel Cherry altijd al op oudere mannen? Hoe was het om hun relatie naar de buitenwereld kenbaar te maken? En hoe staat het met Cherry’s kinderwens? Is dat nog mogelijk?

Zou jij ingaan op avances van iemand van 30 jaar ouder? Laat het ons weten in de comments!

————————————————————————————————–

▷ LET’S BECOME FRIENDS!!
ABONNEER NU ‣
INSTAGRAM ‣
FACEBOOK ‣
NPO 3 ‣

☆ VOLG ROWAN:

☆ VOLG VANESSA:

☆ VOLG WIDYA:

☆ VOLG CIANA:

▷ Andere video’s die je kunt checken:
Myriam Ahmadi over haar relatie met Nesim en gemengde relaties ‣
Fadim Kurt over relaties en versierd worden ‣
Waarom Nada Merrachi met school is gestopt ‣

————————————————————————————————–

Meer over Spot On. ♥♥♥
♥ Het platform voor en door VROUWEN.♥

Spot On, bestaande uit Rowan Blijd, Vanessa Ackah, Nada Merrachi, Widya Soraya & Ciana Mayam biedt een PLATFORM aan vrouwen die op zoek zijn naar HERKENNING en ERKENNING, die klaar zijn om TABOES TE DOORBREKEN en deel willen uitmaken van onze community.

Spot On geeft jonge meiden munitie tegen het eenzijdige vrouwbeeld, tegen stereotyperingen en voor meer diversiteit en respect. Dit doen we door middel van diepgaande interviews en persoonlijke, urgente verhalen over onder andere de vrijheid om een hoofddoek te dragen, feminisme, vrouwen werkzaam in een mannenwereld, toxic relationships, self love & bodypositivity worden op onze kanaal behandeld.

Elke week doen wij dit samen met een bekende influencer of een eigen heldin. Niet alleen onze gasten geven zich bloot, maar ook onze presentatrices.

Spot on EMPOWERT vrouwen en wil dit altijd blijven doen!

————————————————————————————————–