Mijn VOORKEUR gaat uit naar VOLSLANKE en DIKKE vrouwen

updated: 06-2021


Hoewel Marjolijn in haar email naar mij met veel lof sprak over mijn video’s over volslanke en dikke vrouwen is ze naar eigen zeggen nog niet over de streep over het feit dat mijn voorkeur uit gaat naar vrouwen zoals zij. Ze vroeg me of ik haar en wellicht andere vrouwen zou kunnen overtuigen van mij voorkeur en hen daarmee over de streep zou kunnen trekken. Eens kijken of dat lukt middels deze video. Aan het eind van de video praat ik kort over de oorzaak van hetgeen twijfel veroorzaakt bij volslanke en dikke vrouwen met betrekking tot mannen die tot hen zijn aangetrokken.

ONDERSTEUNING

Als je deze video en/of het kanaal wilt ondersteunen dan kun je dat doen middels één of meer van de volgende manieren:

– Like of dislike deze video met de respectievelijk duim omhoog of duim omlaag knop, om deze te beoordelen.
– Laat een opmerking achter op deze video om je gedachten erover te delen.
– Deel deze video met andere mensen via welke manier je dan ook wilt (social media, chat applicaties, email, door erover te praten, etc.).
– Geef een maandelijks terugkerende donatie (je kunt deze op elk moment annuleren) op:

CONTACT

Voeg gewoon curvyshrine voor apenstaartje gmail en beëindig dan met punt com.