Moet een man altijd de eerste stap zetten? | Kan een vrouw ook initiatief nemen?

updated: 05-2021


Is het belangrijk dat een man altijd de eerste stap zet. Wat als hij niks doet, hoe vang je dit op?
Heb jij een vraag? Stel hem in de comments of stuur mij een mailtje.

Klik en abonneer: goo.gl/P8hlp2
Download Gratis Stralende Zelfvertrouwen:
Leuke video? Like&Subscribe&Deel

Welkom op het channel Askaguy! Als je een vraag voor me hebt over wat jongens vinden van bepaalde zaken, post deze dan in de comments.
_

www.youtube.com/theaskaguy
of mail me
[email protected]
_

Abonneer je op mijn channel en blijf altijd op de hoogte van mijn laatste video’s:
goo.gl/P8hlp2
_
Volg me ook op:

https://www.facebook.com/theaskaguy
_

Op het channel askaguy vind je heel veel tips en tricks over alles wat jongens leuk vinden (of juist niet). Ik vertel je alles wat jij maar moet of wilt weten over hoe jongen denken. Hoe jongen met dingen omgaan. Of wat het nu precies betekent als een jongen iets doet.

Hier kun je al jouw vragen die altijd al een keer aan een jongen hebt willen vragen stellen. Of het nu gaat over liefde, relatie, dating, uiterlijk. Alles kan. Stel je vraag en wij beantwoorden het voor jou!