Niek gaat racen?! | niekroozen vlog #19

updated: 06-2021


Op het Circuit van Zandvoort racen in een echte race auto! Maar hoe ziet je auto eruit als je vol de vangrail in rijdt…? Check snel de video!

Vind je het leuk om mijn leven te volgen? vergeet je niet te abonneren!

Volg de me ook op:
htttps://www.twitter.com/niekr97

https://www.instagram.com/niekr97

Welkom, en super leuk dat je rondneust op mijn kanaal!

Mijn naam is Niek Roozen en ik ben acteur in opleiding. Als sinds jongs af aan droomde ik ervan om een gouden kalf in ontvangst te nemen. Op dit channel geef ik je iedere maandag én vrijdag een update over hoe ik mijn droom najaag en wat ik daar allemaal voor doe. Dus wil je zien wat ik allemaal op de filmacteur opleiding uitvreet, hoe de opnames van Brugklas eraan toe gaan maar bijvoorbeeld ook wat ik in het weekend doe? Vergeet je dan niet te abonneren! Later!