Op bezoek bij het para-ponyteam🐴🔥| Zulke schattige ponymeisjes😍 | Drafgekeurd


Welkom bij Drafgekeurd! Wij zijn Esra en Glasten en dit is ons gloednieuwe kanaal!!! Wij zijn op en top paardengek, koffieleuten, wijnlovers, muziekliefhebbers en topsporters. Ohja, we zijn ook gehandicapt.

Op dit kanaal vind je video’s over ons leven als aangepast sporter. We nemen je mee op al onze wedstrijden (nationaal en internationaal), laten zien wat er bij topsport komt kijken en geven je tips om zélf aan de slag te gaan met je paard. Helaas is het niet allemaal rozengeur en manenschijn…Want hoe zadel je een paard op als je geen handen hebt? En hoe rijdt je een dressuurproef als je blind bent? Wat doe je als je zo ziek bent dat je binnenkort overlijdt, maar wel helemaal gek bent van paarden? Hier laten we je alles zien over paardrijden met een handicap. Zonder bullshit, zonder censuur. De good and the bad, je ziet het hier.

Ons doel? Keihard bewijzen dat paardrijden voor iedereen is en dat het NIET zielig is! Dit alles met de nodige dosis humor.

Hebben we je al te pakken? Abonneer op ons kanaal en mis niets!

Heel veel liefs,
Esra en Glasten

Instagram:
Esra: esraderuiter
Glasten: glasten.s.krapels

Facebook:
Esra: esraderuiterofficial
Glasten: glastenkrapelspagina

FAQ:
*Hoe oud zijn jullie?
Esra is 24 en Glasten is 28.

*Wat is paradressuur?
Paradressuur is dressuur zoals je het kent, maar dan voor mensen met een handicap. Iedereen kan er aan meedoen, er zijn verschillende niveaus. Je kunt bijvoorbeeld meedoen als je verlamd bent, maar ook als je blind bent of een been mist. Op ons kanaal vindt je allerlei video’s over de paradressuur. Zelf rijden we namelijk ook paradressuur!

*Wat hebben jullie dan?
Glasten heeft een aangeboren afwijking aan allebei zijn armen. Esra heeft een hersenafwijking en verlamde oogzenuwen. Binnenkort vind je een video op ons kanaal met een uitgebreide uitleg over wat we mankeren en laten we het in detail zien!