Poopsie slime surprise unicorn * Eenhoorn poept slijm!


Een unicorn (eenhoorn) met een rockstar look die ook nog eens slijm poept! Ik heb een Poopsy slime surprise unicorn om uit te proberen in deze video. Ik laat je zien hoe je met deze unicorn speelt terwijl je slijm maakt.
Waarom is mijn slijm mislukt? Ik had de unicorn in zitstand gezet om op het potje te plaatsen om unicornslijm te poepen. Daarbij heeft de luier de navel van mijn unicorn ingedrukt en dat is het knopje om het poepen te laten gebeuren. Gelukkig heb ik er later wel slijm van kunnen maken.
πŸ˜ŠπŸ˜Šβ€” WAAR KAN JE Poopsie slime surprise KOPEN ? β€”
Poopsie cutie tooties:
Poopsie Sparkly Critters:
Poopsie slime surprise:
TE KOOP BIJ BOLCOM:
πŸ˜ŠπŸ˜Šβ€”
___ Kijk ook mijn video van Pooey Puitton Poopsie slijm tas
____Kijk ook mijn slijmcollectie van de Poopsie slijmbakjes

_____
Ik heb dit gekregen van MGA entertainment, maar ik word niet betaald voor deze video.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
Word GRATIS lid van mijn Youtubekanaal:
Mijn Snapchataccount (accountnaam: JufJannieApps)
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
Volg me op Twitter: @JufJannieApps.
Mijn Snapchataccount (accountnaam: JufJannieApps)
Volg me op Facebook:
Hier zie je mijn leukste pins op Pinterest:

Wil je meer ideeΓ«n? Bekijk dan mijn website www.jufjannie.nl