Relatie via INTERNET? – Nina’sHelpDay #2


📌 Welkom op NinJax!

📌 Heb je deze video nog niet geliked? Klik dan even op de ”like button”!

♥ Instagram: instagram.com/ninjaxtube/
♥ Twitter:

📌 Texture Pack ➤ %29.zip

📌 Designer:

⇩ Afspeellijsten ⇩

►PraatVideo’s:

►Minecraft:

►Gastrollen:

►Agar.io:

►Tutorials:

►Extra:

►Interviews:

►Remixen:

►NJ Shoutout day:

►Tests:

⇩ Gastrol insturen? ⇩

Wil jij ook een gastrol insturen? Dat kan!
Tips voor de gastrol: Gebruik een microfoon (goede kwaliteit) heb je geen microfoon? Dan mag je er een muziekje onder zetten (let op: geen copyright music) Je mag zelf bepalen of je de video wilt editen of dat ik het doe. Als je een gameplay opneemt moet het wel met goede kwaliteit zijn, ik wil namelijk goede kwaliteit opleveren bij mijn video’s dus niet dat het laggt.
Heb je de gastrol af? Stuur hem dan naar mijn mail: [email protected]

📌 Informatie over mezelf + kanaal ⇩

Ik ben Nina, ik ben 13 jaar en ik ben iemand die heel graag mensen opvrolijkt! D
Ik maak video’s met verschillende onderwerpen, soms rare onderwerpen, soms grappig, en soms ook wel weer spannend!
YouTube is een super mooi platform om je blijdschap in te uiten! Toen ik 10 jaar was begon ik al dingen te filmen, ik vond het helemaal geweldig, maar ik wist nog niet wat editen was dus dat moest ik nog uitvinden.
Toen een paar jaar later kwam er een leeftijd waarop ik YouTube filmpjes keek van vele grote YouTubers.
Ik vond het helemaal geweldig en ik wilde het zelf ook gaan doen!

Informatie over mijn YouTube kanaal zelf:

Ik upload om de dag bijvoorbeeld (maandag een video, dinsdag niet en woensdag wel)
Wat voor video’s plaats ik: Praatvideo’s, GameVideo’s, Interviews, Tutorials.

Wil jij nou ook een NinJaxer worden?
Druk dan nu op dat rode abonneer knopje!
Druk ook even op het belletje 🔔En mis niks!