STEFAN DE VRIES over zijn RELATIE met BRITT SCHOLTE | Shots Fired


Zou Vinchenzo nog een keer meedoen aan The Voice en wat zijn de slechte eigenschappen van Britt Scholte, volgens Stefan de Vries? Je ziet het in Shots Fired! 👀 Meer zien? Abonneer je snel nu via:

Vond je dit een leuke video? Vergeet dan niet een duimpje omhoog te geven en check Shots Fired met Latifah en Kris Kross Amsterdam:

Over Stefan de Vries
Stefan de Vries is al een geruime tijd bezig op Instagram! Op het platform begon hij met het plaatsen van korte sketches en grappige video’s. Wat eigenlijk als een grapje begon, werd een Instagram-account met duizenden volgers! Naast Instagram heeft Stefan de Vries ook op YouTube door de jaren heen heel wat abonnees verzameld en dit alles bleef niet onopgemerkt! In 2018 won Stefan een VEED Award voor Beste Instagrammer.

Check ‘Potentie’ van Stefan de Vries met Sean en Bram Krikke:

Over Vinchenzo
Vinchenzo deed op zijn tiende al mee aan het programma My Name Is Michael en op zijn twaalfde aan The Voice Kids. Tijdens een theatershow van Ali B wordt Vinchenzo op het podium gevraagd om samen het nummer ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ te zingen. Dit werd opgepikt door de redactie van The Voice of Holland. Vinchenzo deed vervolgens mee aan het programma en werd uiteindelijk derde. Met zijn tracks ‘Steady Love’, ‘Daily’, ‘Mona Lisa’ en ‘Headphone’ slaat Vinchenzo een volwassenere weg in. Zijn recente single ‘Wait For Me’ wordt ook zeer goed ontvangen.

Check Vinchenzo’s muziekvideo voor ‘Craving’:

Over Shots Fired
In Shots Fired krijgen twee artiesten onder leiding van host Iris Enthoven spannende en onthullende vragen. De artiesten mogen ervoor kiezen om een vraag niet te beantwoorden, maar dan moeten zij als tegenprestatie een shotje nemen.

Check alle afleveringen van Shots Fired:

Over XITE
XITE is dé muziektelevisiezender met 24/7 de populairste music videos. De nieuwste en vetste muziek hoor en zie je gratis op XITE! Volg onze online kanalen voor het laatste nieuws over muziekvideo’s, artiesten, concerten, festivals en winacties. Wil je je eigen muziekkanaal maken? Met de interactieve applicatie van XITE kun je music videos liken en skippen en je eigen playlists samenstellen.

Dit is het officiële YouTube kanaal van XITE! Abonneer je nu:

Follow XITE in Nederland:
Facebook:
Twitter:
Instagram:
Snapchat:
http://www.xite.nl

Watch XITE in Nederland:

Follow XITE in België:
Facebook:
Twitter:
Instagram:
http://www.xite.be

Watch XITE in België:
e